Dračí úsvit

Šermířský a fantasy klub Hodonín

– boj o přežití

 

Příběh

Kalentrie. Císařské město vládnoucí 9 zemím, které jsou v jeho hegemonii. Společenství kouzelníků, mágů a jiných magických tvorů. Jednou za slunoběh (přibližně rok a půl našeho času) Kalentriňané pořádají Boj o přežití. Jde o soutěž pro 9 zemí, ve kterých se společně utkají proti nástrahám, které jim hegemon zadá. Ten, jež získá přízeň publika získá trofej do své země a zároveň možnost se přestěhovat do země zaslíbené, Kalentrie. Zde mu bude udělen statut občana se všemi pravomocemi.

pozn.
– Kalentrie si podmanila ostatní země před staletími, když původní národ Kalentriňanů přišel do země a zabydlel se zde. Od té doby jsou ostatní národy chovány pro blahobyt občanů Kalentrie. Jednotlivé země si může každý vymyslet z části sám. Tato země se chápe jako jeho domovina, z které přichází do hry.

 

Registrace

Tak a máme tady registraci. Předem upozorňuji, že je povinná a bez registrace nenecháme nikoho hrát. Registraci zasílejte na e-mail: fantasy@draciusvit.cz. V registraci musí být:

– vyplněný osobní deník s krátkou historii.
– jméno, příjmení, věk

pozn.
– staty se doplňují bodovým systémem. 20 bodů rozdělte do 5 vlastností (pokud si postava nahazuje vícekrát v jedné vlastnosti může si k bodům přičíst 4 body za každý hod. Příklad člověk si nahazuje 2x za charismu a 2x za sílu tedy si rozděluje 28 bodů)
– životy si nahazují všichni sami. Nezapomínejte se podívat do pravidel od kolikáté úrovně se životy nenahazují pouze přičítají.
– vše se řeší podle pravidel. Nic nesmí být z jinudy. Snažte se vše napsat srozumitelně jinak vám nesrozumitelná věc nebude schválena.

registrace končí registrací 15 hráčů, nejpozději však do 16.11.2012, včetně.
registrační poplatek je 75,- (členové DÚ 55,-)

Kategorie: Nezařazené, Novinky

Napsat komentář


Sponzoři

  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.