Dračí úsvit

Šermířský a fantasy klub Hodonín

 

Tvá víra je to, co tě v tvém světě drží při zdravém rozumu. Nic jiného snad už smysl nedává. Občas v životě hrdiny přijdou chvíle, kdy je potřeba se zastavit a nabrat trochu sil. Poslední odpočinek byl ale zvláštní. Donutil tě ohlédnout se za tvým životem a alespoň trochu ho zhodnotit. Dostal jsi ovšem obavy. To, co tě nejvíce vyděsilo, je právě tvá víra. Najednou vše, v co jsi věřil, jsou jen prazdná slova. Nemůžeš si ani vzpomenout, kdy naposledy jsi vykonával svůj rituál, kdy ses naposled zúčastnil obřadu. Opustil tě snad tvůj bůh? Odvratili od tebe snad tví bohové zrak? Něco je špatně a necítíš to jen ty. Rozhodneš se proto vykonat dlouhou pouť za znovu získáním své víry. Ty a tví bratří musíte jít oživit legendy, získat něco ze starých bájí, něco, co vdechne opět život tomu, co je pro vás nejcennější. Protože jestliže selžete tak…

Tak tohle je přátelé úvod do 9. ročníku Draconu, ktery pro vás s láskou pořádáme. Jak je zjevné, letošním tématem je víra. To, v co budete věřit a za čím se rozhodnete putovat, je pouze ve vašich rukou. Sami si dobře rozmyslete, jaká vaše víra je, jak je uznávaná ve společnosti, a co by vás mohlo přesvědčit o její pravosti. Ať uz to bude relikvie, artefakt, nebo místo, podstatné je, že je to pro vás a vaše družiny velmi důležité.

Postavy si vytvořte podle pravidel DrD 2. Napište si co uznáte za vhodné tak, aby to odpovídalo již uznávanému hrdinovi na 9. úrovni.

Letos chceme zkusit možnost navyšování úrovně. Napište si tedy 9. úroveň, ale my vám 4 z nich sebereme a v průběhu hraní je budete moct získat .

Registrační mail zašlete na draciusvit@seznam.cz. Do mailu napište:
Jméno, příjmení, jméno postavy a skupinu ve které chcete hrát. Postava by měla obsahovat základní věci (naleznete v tvorbě postavy DrD2) jak jste stala hrdinou plus její postoj k víře. Špatné není napsat i něco málo o charakteru postavy a to jak vaše družina funguje (pokud v nějaké jste)

Registrace končí 22. 8. 2016, nebo při naplnění 15 míst

Poplatek oplatek je ve výši 70,- 🙂 členové DÚ 25,-

 

Napsat komentář


Sponzoři

  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.